Odyssee staat voor goed en herkenbaar openbaar onderwijs in Sneek en omgeving. Onder het motto ‘Leren, elke dag een avontuur!’ bieden de scholen van Odyssee passend openbaar onderwijs voor alle leerlingen, van zeer moeilijk lerend tot hoogbegaafd.

Dit is de Zwetteschool

Op onze school staathet welbevinden van de leerlingen centraal. We zorgen voor een kindvriendelijke en uitdagende omgeving. De leerkrachten komen tijdens de lessen tegemoet aan de verschillen tussen kinderen. Bijvoorbeeld in aanleg, ontwikkeling, instructiebehoefte, tempo, verdieping of zelfstandigheid. Er is veel ruimte voor eigen inbreng van de leerlingen. Als kinderen zich prettig voelen op school, gaat het spelen, ontdekken, leren en de zelfontplooiing veel soepeler!