In het kader van het label verkeersveilige school hebben we laatst nieuwe fietsen voor op het onderbouwplein gekregen.

Op woensdag 12 april was dit jaar voor ons de Grote Rekendag. Vanaf groep 1 tot en met groep 8 waren alle leerlingen de hele dag op hun eigen niveau bezig met rekenen en wiskunde.

GESLAAGD!!

Vorige week zijn bijna alle kinderen van groep 8 geslaagd voor hun EHBO examen.

Na de meivakantie start er weer een nieuw programma voor het naschoolse aanbod van de buurtsportcoach. Vanaf dinsdag 18 april kunnen de kinderen zich weer inschrijven.

Hier nog het programma op een rijtje:

Vandaag zijn een aantal kinderen van groep 8a en 8b gestart met de eindtoets Route 8. Morgen zijn de andere kinderen aan de beurt. Hier leest u de laatste informatie over de toets en de afname.