Geen vis die ooit een andere vis zal lastig vallen.
In deze school wordt niet gepest.... dat doen alleen de kwallen!

De eerste weken van dit schooljaar staan in het teken van Gouden weken. In dit artikel leest u alles over de Gouden Weken (groepsvorming, schoolbrede activiteit, schoolreisjes en oudercontact). Thema van deze gouden weken: 'als een vis in het water'. Zo hoor je je te voelen op school en in je groep.

Vanaf deze plek feliciteren wij juf Rebekka en haar man Jeroen met de geboorte van Fenna Charlotte, geboren op 17 augustus jl.
Juf Rebekka en Fenna maken het goed!

We wensen hen heel veel geluk!

Het nieuwe schooljaar is aangebroken en dit vraagt van u als ouders extra alertheid op het naleven van de verkeersafspraken:
Parkeren op het Aldi-plein of in een andere parkeerhaven in plaats van op de stoep.
Natuurlijk is dit ook de tijd om onze Stop & Drop-zone te gaan gebruiken. Deze zone loopt langs de school, van de verkeersdrempel tot het middelste felgekleurde Julie-paaltje.