Donderdag en vrijdag stonden deze week niet alleen in het teken van Kerst en vakantie, maar ook in het teken van afscheid. Juf Immy, die vele jaren bij ons op school heeft gewerkt, neemt vandaag definitief afscheid van haar juffenleven.

Na de kerstvakantie starten we op school met de 'Zilveren weken'. Het thema van deze weken is "vriendschap en de dansknaller".

Woensdag 21 december hebben we voor het eerst in jaren een kerstmarkt georganiseerd. Op de markt werden knutselwerkjes van de leerlingen verkocht. Lees en bekijk hier een korte impressie.

Afgelopen maandag stonden de kinderen vol verwachting buiten in de vrieskou. Zal Sinterklaas ook op de Zwetteschool komen? Of hij is geweest leest u in dit artikel.

Elke dag zijn er kinderen die uw en onze hulp hard nodig hebben. Omdat ze moeten werken en niet naar school gaan. Omdat hun ouders niet voor hen kunnen zorgen. Omdat ze hele nare dingen hebben meegemaakt.

Stichting Kinderpostzegels wil elke dag iets voor kwetsbare kinderen doen, maar dat kunnen ze niet alleen. En daarom hebben onze leerlingen uit groep 7 en 8 dit jaar enorm geholpen. Hoe, leest u hier...