De kracht zit in de samenwerking: RSG Magister AlvinusStichting OdysseeNieuw Onderwijs Sneek hebben de krachten gebundeld om samen een nieuw onderwijsconcept te ontwikkelen dat zich richt op tieners. Meer hierover in dit artikel.

Groep 6 is naar de Hema bakkerij geweest. Dit is wat Emmee en Mirthe erover hebben geschreven.

Dinsdagochtend 5 december klopte ons hart vol verwachting of de goede Sint wel zou komen op de Zwetteschool.  Om 8.35 uur werden alle groepen op het grote plein verwacht. Tot onze grote verbazing lag er een héél groot wit kruis midden op het plein. Waarom dat daar lag, leest u in dit artikel.

Marjan Zijlmans is jeugdverpleegkundige in wijk Zwetteplan en sinds een paar jaar ben ook schoolverpleegkundige op de Zwetteschool.

Vanaf dit schooljaar 2017-2018 kunt u haar op diverse data van 8:00 uur tot 9:00 uur op school vinden.

In de bijlage stelt Marjan zich nader aan u voor en kunt u de data terugvinden.