De plankjes zijn door!

Alle leerlingen van de groepen 7 en 8 hebben afgelopen donderdag tijdens de laatste les van de Rots en Water een plankje met hun persoonlijke boodschap, wens of doel doorgeslagen.  Bij deze feestelijke afsluiting waren veel ouders aanwezig om hun kinderen te supporten. Meer informatie over de inhoud van Rots en water leest u in dit artikel.

Dit schooljaar staan er vijf overlegmomenten met ouders gepland. Drie avonden zijn ‘verplicht’ voor alle ouders. Twee avonden zijn facultatief. We hebben op dit moment 2 oudercontact momenten gehad.
Op donderdag 16 februari a.s. ontvangen de leerlingen van groep 2 t/m groep 8 het eerste rapport van dit schooljaar. Heeft u de rapportmap nog thuis liggen, graag zo spoedig mogelijk inleveren bij de eigen leerkracht. In de week van 6 t/m 10 februari vinden de ouder (kind) gesprekken plaats voor de kinderen van groep 1 t/m 7.

Voor groep 8 zullen die zelfde week de adviesgesprekken richting het VO plaatsvinden.
Hou de mail in de gaten voor de planning van de gesprekken.

Tijdens de zilveren weken krijgen de leerlingen drie weken lang dansles aangeboden door Niels van der Wal, dansdocent van het kunstcentrum Atrium.

Tot de voorjaarsvakantie werken wij met de groepen 5 en 6 aan het thema ‘gezond eten/drinken en bewegen’.

Zit je in groep 5, 6, 7 of 8 van de basisschool en
wil je graag een muziekinstrument leren bespelen?
Kom op zaterdag 11 februari naar de Instrumenten
Doe-Dag bij Kunstencentrum Atrium in Sneek!