Afgelopen woensdag hebben we onze jaarlijkse open dag mogen houden. Dit jaar hebben we getracht de school écht te laten zien. Wij kijken terug op een geslaagde dag. In dit artikel kunt u een korte sfeerimpressie lezen.

Binnekort is er weer een nieuw sportieve naschoolse activiteit. Acrobatiek!!

De kinderen van groep 7 en 8 van de Zwetteschool krijgen schaatsles in Thialf, Heerenveen. Hier kunt u lezen wat Laura en Tippi uit groep 8a erover schrijven en krijgt u met  een paar foto's een kleine sfeerimpressie.

Wij merken dat er een veel kinderen behoefte hebben aan extra begeleiding wat betreft werkhouding. Daarom hebben zijn wij in groep 6a gestart met het programma "ik leer leren". In dit artikel kunt u lezen wat dit inhoudt.

Eén dag in het jaar staan de deuren van alle twaalf Odyssee scholen open en kunt u overal een kijkje nemen. Hier leest u meer informatie over de open dag op de Zwetteschool.