Nieuws van de verkeerscommissie

De laatste fase van de herinrichting van de schoolomgeving is voltooid: met de Julie-accentpaal op de kruising van de Goeman Borgesiuslaan is al het nieuwe straatmeubilair geplaatst. Voor alle weggebruikers is het nu duidelijk dat ze zich in een schoolomgeving bevinden en dat extra oplettendheid nodig is. U als ouders van de Zwetteschool bent zich hier natuurlijk ook van bewust.

Wat de laatste weken opvalt is dat het winterweer en het daardoor drukkere autoverkeer rond de school voor onveilige situaties zorgt, vooral op het parkeerterrein bij de onderbouwingang. Bij dezen een oproep aan alle ouders die hun kinderen op de fiets naar school brengen: rijd alstublieft niet met uw kind over het parkeerterrein tussen de inparkerende en wegrijdende auto’s door maar ga via de C.P.M. Rommestraat, dat is overzichtelijker voor iedereen.