Buiten was het donker, binnen mooi verlicht. Sneeuwwitje was haar dwergen kwijt, kinderen stonden in de rij en een grote bak vol prachtige kleurplaten. Dit is een korte samenvatting van de lichtjestocht van donderdag 10 december. In dit artikel meer hierover en ook over de winnaars van de kleurwedstrijd.

Afgelopen maandag hadden we hoog bezoek op de Zwetteschool. Fenna kwam samen met haar moeder, juf Rebekka langs. Samen hebben ze een bezoek gebracht aan de verschillende groepen en vooral aan de kinderen van het levelwerk. Jinte en Tessel hebben hierover het volgende stukje geschreven.

En de naam is: Jos de Jonge, interim-directeur van drie scholen, de Zwetteschool, ’t Raerderhiem en de Oudvaart, alle drie van Odyssee te Sneek.

Ik heb pas een tweetal dagen achter de rug, dus het is wat te vroeg om er over te vertellen. Wel kan ik zeggen dat ik een positief gevoel heb overgehouden aan de kennismaking.

De spanning stijgt, de kinderhartjes gaan sneller kloppen en de wortelen zijn niet meer aan te slepen. Het is bijna zover... Sinterklaas komt weer in het land! Wij hopen uiteraard dat hij dit jaar samen met zijn Pieten de Zwetteschool ook weer een bezoek komt brengen. In dit artikel alvast een voorproefje van het feest bij ons op school en een oproep van en aan ouders.

Lichtjestocht op de Zwetteschool. Jij komt toch ook?
In dit artikel staat meer informatie over de lichtjestocht van 10 november aanstaande.