Na 20 jaar Odyssee, waarvan ruim drie jaar Zwetteschool, neemt juf Astrid afscheid van onze school. Donderdagmiddag hebben de leerlingen en collega's haar nog even, welverdiend, in het zonnetje gezet.

Op maandag 31 okober, dinsdag 1 en woensdag 2 november komt de schoolfotgraaf bij ons om mooie kiekjes van de kinderen te maken. In dit artikel de toelichting van de fotograaf.

Opa´s en oma´s spelen vaak een grote rol in het leven van opgroeiende kinderen. Dit jaar was het nog in het nieuws; nergens passen opa´s en oma´s zo veel op als in Nederland. Er zijn veel kinderboeken verschenen met een hoofdrol voor opa´s en oma´s. Deze boeken én de opa's en oma's, stonden afgelopen weken centraal tijdens de Kinderboekenweek.

Trots zijn wij op het grote aantal inzendingen naar aanleiding van onze zonnebloem wedstrijd. Maar liefst 70 inzendingen!
Nog trotser zijn wij op de winnaar, onze Quince van der Land uit groep 5 heeft de grootste zonnebloem; Wel 4 meter 32.

Vorige week ontvingen deze drie kanjers de eerste prijs van het schoolbowl kampioenschap van SWF.  Super trots kunnen we met elkaar zijn!