Op kamp naar Ameland

We gingen met groep 7 en 8 op kamp naar Ameland. Wil jij weten wat we gingen doen? Lees dan dit verhaal.

Groep 5 en 6 van de Zwetteschool zijn op schoolreis geweest naar Nemo. Lees verder voor het verslag van de kinderen zelf.

Voordat je het weer is het alweer zover.. Sinterklaas komt weer in het land. Wij hopen uiteraard dat hij dit jaar samen met zijn Pieten de Zwetteschool ook weer een bezoek komt brengen. In dit artikel alvast een voorproefje van het feest bij ons op school en een oproep van en aan ouders.

Het thema 'gruwelijk eng' van de Kinderboekenweek spreekt tot de verbeelding. Op 4 oktober hebben we onder toeziend oog van ouders op het plein de Kinderboekenweek geopend met een verassing en dans.