Open dagen Voortgezet onderwijs

RSG Magister Alvinus
RSG Magister Alvinus is een school die de beginselen van het openbaar onderwijs in woord en daad uitdraagt; voor ieder kind bereikbaar en beschikbaar, actieve pluriformiteit, openheid en respect, geen discriminatie en geweld. Wij vinden daarom de volgende waarden belangrijk: vertrouwen, integriteit, samenwerken, eenvoud en ontwikkeling. Deze waarden zijn leidend in het beleid dat wij vorm geven op onze school en in onze manier van werken.
Kom kennismaken tijdens de Open dag op 4 februari van 16.30-21.00 uur.

 

Onze school gaat naar de doe-dag van de RSG op maandag 2 februari, van 13.30-15.30 uur. Verdere informatie verloopt via de groepsleerkracht.

 

Bogerman Sneek
Jij hebt talent, daar gelooft Bogerman in. Muziek, sport of cultuur; talenwonder of technische knobbel, bij Bogerman haal jij het beste uit jezelf.

Er is veel persoonlijke aandacht voor jou. Samen halen we het maximale uit jouw talent. Bogerman biedt daartoe allerlei activiteiten op het gebied van muziek, sport, media en uitwisselingen naar het buitenland.

Kom kennismaken tijdens de Open Dag en ontdek wat Bogerman jou te bieden heeft.

Je bent van harte welkom op 11 februari 2015 van 15.30 – 20.30 uur.

Meer informatie op www.bogerman.nl                                

 

Nordwin college
Je bent nieuwsgierig en je wilt wat leren... daar sluiten wij met ons onderwijs op aan. Het gaat om samen leren en zelf doen. En fouten maken mag, want daar leer je het meeste van. Je volgt lessen, je krijgt workshops en je werkt aan projecten op school en met bedrijven.

Beleef het VMBO-groen en ervaar de school zelf. Kom naar een DoeDag of OpenAvond! Je bent van harte welkom op de:

 • DoeDag
  Woensdag 18 februari 2015
  (extra DoeDag in Sneek op dinsdag 17 februari 2015)
 • OpenAvond
  Woensdag 18 februari 2015
  18.30 - 21.30 uur
 • InfoMarkt
  Dinsdag 10 maart 2015
  19.00 - 21.00 uur
  Voor meer info op de site: www.vmbogroen-friesland.nl