Even voorstellen: Meester Marcel

Beste ouders en kinderen,

Voor sommigen ben ik al een bekend gezicht, voor anderen nog niet. Daarom wil ik mij via de nieuwsbrief graag aan u voorstellen. Ik ben Marcel Feenstra en 21 jaar oud. Dit schooljaar, 2016/2017, ben ik als LiO-stagiaire van groep 7a verbonden aan de Zwetteschool. Voor mij een mooie uitdaging op bekend terrein aangezien ik het afgelopen schooljaar al stage heb mogen lopen in groep 8a.

Voor mij zal het mijn laatste stage zijn op weg naar mijn diploma. Ik zal dit schooljaar daarom nog meer betrokken zijn bij activiteiten binnen en buiten de klas en ga voor de periode van een half jaar verschillende taken van juf Janneke overnemen.

In mijn vrije tijd voetbal ik bij L.S.C. 1890 in Sneek en daarnaast vind ik het fijn om af en toe te hardlopen of naar de sportschool te gaan.

Eén van mijn speerpunten is dat ik het contact met ouders erg belangrijk vind. Zijn er vragen of opmerkingen, loop gerust even binnen. De deur staat altijd voor u open!

Ik heb er in ieder geval veel zin in en vertrouw erop dat we er samen een fijn schooljaar van gaan maken!

Groet,

Marcel Feenstra