Geachte ouders/verzorgers,

Ik ben Sanne Romijn en studeer momenteel voor Leerkracht basisonderwijs (Pabo) aan de NHL in Leeuwarden. Ik ben 22 jaar en woon samen met mijn vriend in het mooie Sneek. Wellicht ben ik voor sommigen een bekend gezicht en is dit voor anderen een nieuwe kennismaking, maar via deze weg wil ik laten weten dat ik dit schooljaar mijn stage kom lopen bij uw kind op school. Twee jaar geleden was ik ook al te vinden op de Zwetteschool, toen in groep 2/3 en groep 8. Dat beviel toen zo goed dat ik graag nog een tweede jaar het team wilde komen versterken. Daarom sta ik dit jaar bij Juf Eva en Juf Wiepkje in groep 7/8. De komende tijd ben ik hier op maandag en dinsdag te vinden. U bent van harte welkom om op school met mij kennis te komen maken.

Sanne Romijn

Hallo ouders en kinderen,

Vanaf eind september kunnen jullie mij als stagiaire tegenkomen op de Zwetteschool. Graag wil ik mij daar even aan jullie voorstellen.

Mijn naam is Rianne en ik ben 27 jaar. Ik volg een verkorte opleiding tot Leraar Basisonderwijs. Naast het volgen van deze opleiding werk ik met veel plezier bij Lokaal 55 in Sneek. In mijn vrije tijd tennis ik bij De Vliegende Bal, waar ik ook in de Recreatiecommissie zit. Verder houd ik van reizen en lekker eten.

Ik kom dit hele schooljaar stage lopen op de Zwetteschool, waarvan het eerste half jaar in groep 4 bij meester Cyrus. Ik heb er ongelofelijk veel zin in en hoop dat het voor iedereen een leuke en leerzame periode wordt!

Groet,

Rianne Luehof