Kinderboekenweek 2016: Voor altijd jong

Opa´s en oma´s spelen vaak een grote rol in het leven van opgroeiende kinderen. Dit jaar was het nog in het nieuws; nergens passen opa´s en oma´s zo veel op als in Nederland. Er zijn veel kinderboeken verschenen met een hoofdrol voor opa´s en oma´s. Deze boeken én de opa's en oma's, staan centraal tijdens de Kinderboekenweek.

We hebben op de Zwetteschool ook weer een prachtig programma gemaakt voor deze week:

Dinsdag 4 oktober 2016
Per unit worden de kinderen deze lesdag uitgenodigd voor een heus toneelstuk. En wel door hun eigen juf of meester. Dat wordt genieten! De kinderen komen dan al in de sfeer van het thema, welke de volgende dag echt van start zal gaan.

Dinsdagavond 4 oktober, vanaf 1900 uur

Graag willen we de school versieren in de stijl van de kinderboekenweek.
Wilt u ons helpen? Graag! Opgave kan via de mail: elsdotinga@zwetteschool.nl

Woensdag 12 oktober, van 11.30 -14.15 uur

Alle opa's en oma's mogen komen op school. Ze mogen meedoen in de les, een broodje mee eten, even een spelletje spelen..etc. Oud en jong bijelkaar!