Schoolreisjes 2016, onderdeel van de Gouden Weken

Schoolreisje groep 1-2: speeltuin Sperkhem, Sneek

Op woensdag en donderdag zijn de groepen 1 en 2 op schoolreis geweest naar de prachtige speeltuin in Sperkhem. Het was beide dagen heerlijk weer en de kinderen hebben zich in het zonnetje prima vermaakt. We hebben lekker gespeeld, gepicknickt in de schaduw en genoten van een ijsje.

Schoolreisje groep 3-4: Drouwenerzand

Schoolreisje groep 5-6: Slagharen

Ik ben in de boomstammen geweest,

Ik ben klets nat geworden maar het was heel leuk.

Ik was er met kris en Jayden in geweest.

En in de bus was het ook leuk.

En ik heb thuis nog gezwommen

Van Joost! Groep 5a

Ik was op schoolreisje geweest naar Slagharen. Er waren super leuke attracties!

Zoals, achtbanen, een zweefmolen, een draaimolen, een spin, boomstammen.

Een reuzenrad, Rossie en Rendie’s huis, en… je kon dingen winnen.

We verzamelden bij de fontijn. En ik ben ook met juf Paulien in de boomstammen geweest. En we kregen daar ook patat.

Groetjes Carice! (Groep 5a)

Ik ben met Bryan 11 keer in de achtbaan over de kop geweest.

En ook in de boomstammen geweest

En toen werd je helemaal nat.

En gingen we ook nog heel snel .

En we hebben ook nog in het treintje gezeten.

En die ging ook heel snel.

En toen gingen we patat eten en toen gingen we de hele tijd

In de treintjes

Kevin Smit groep 5a

We zijn met ze alle naar schoolreisje ge weest. We zijn naar slagharen ge weest . Alle kinderen hadden veel plezier Ook de juffen en meesters en vader en

Moeder’s. Er zijn heel veel kinderen in de twee achtbanen geweest .

Er waren ook nog veel meer attracties . Maar ik vond toch de boomstam toch

Het leukst .

Van Lieke Walta groep 5a

Schoolkamp groep 7-8: Ameland

Kampverhaal van Myrthe en Noelle:

Maandag gingen we eerst met de auto naar Holwerd. Even later stapten we met ze allen op de boot. Toen we aankwamen brachten we als eerst de tassen op een andere kar naar de kampeerboerderij. Iedereen had een fiets. Op naar de kampeerboerderij! Toen pakten we eerst onze spullen uit. Daarna gingen we lekker met zijn allen naar het strand. Die avond is groep 8 naar de vuurtoren geweest. Dinsdag zijn we wezen wadlopen. En daarna naar het strand of lekker uitrusten bij de kampeer boerderij. Die avond hadden we lekkere barbecue. En daarna natuurlijk de bonte avond.

Er waren heel veel stukjes. Aan het einde van de avond gingen we lekker slapen. De volgende dag na het eten gingen we onze spullen weer inpakken. Toen hadden we nog een speurtocht. Naar de speurtocht zijn we naar het stadje geweest om een souvenir te kopen. Toen gingen we weer met de boot terug naar Holwerd. En met de auto weer terug naar huis. Helaas was het kamp weer voorbij.