Veiligheid begint met overzichtelijkheid!

Op donderdag 13 november rond 8.15 uur was het even schrikken: een politieauto en een ambulance op de kruising voor de Zwetteschool! Een fietser was aangereden. De feiten werden weer pijnlijk duidelijk: een ongeluk zit in een klein hoekje en we moeten er samen aan blijven werken om de verkeerssituatie rond de school zo veilig mogelijk te maken.

Veiligheid begint met overzichtelijkheid. Daarom is het belangrijk dat het zicht niet belemmerd wordt door geparkeerde auto’s op de stoep. Bij de ‘onderbouwouders’ is deze boodschap aangekomen en wordt deze goed opgevolgd, voor de ‘bovenbouwouders’ gelden dezelfde afspraken: parkeren in een parkeerhaven of op het Aldi-plein. Voor het wegbrengen kunt u natuurlijk ook gebruik maken van de Stop & Drop-zone.

Mocht u het verkeersplan graag op papier willen hebben, kunt u dit afhalen bij de administratie.

Met vriendelijke groet,

De verkeerscommissie